MALZEMELER
5 su bardağı un
1 paket instant maya (ya da yarım paket yaş maya)
1 yemek kaşığı şeker
Yarım yemek kaşığı tuz
4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 su bardağı ılık su
Mozzarella
Kekik
Sarımsak
Zeytinyağı
YAPILIŞI
Tarifi çok basit ama lezzeti muhteşem! Klasik pizza hamuru üstüne domates sos sürün, üzerine Napoli Antica mozzarella peyniri ekleyin ve fesleğen ile son dokunuşu yapabilirsiniz!
Tarif: Un, maya, zeytinyağı, tuz, ve şekeri bir araya getirip yoğurun. Hamuru streç film ile kapatıp 30 dakika kadar mayalanmaya bırakın. Daha sonra mayalanan hamuru pizza boyutunda açın üzerine kekik, zeytinyağı ve sarımsakla lezzetlendirdiğiniz domates sosunu sürün. Onun üstüne de Napoli Antica’nın mozzarella peyniri ve fesleğenini ekleyip fırına verin. Afiyet olsun.