Kalite

Damakta İz Bırakan Asırlık Lezzet.

Napoli Antica olarak; İtalyan peyniri ve çeşitlerinde tüm riskleri önceden belirleyip yok ederek güvenli peynir üretmek, müşteri beklentileri ile memnuniyetini en üst düzeyde sağlamak temel amacımızdır. Tüm ürünlerimizde tehlike analizleri ile tasarımdan tüketimine kadar ortaya çıkabilecek riskler belirlenerek gıda güvenlik kontrolleri ve ürün izlenebilirliği hassasiyetle yerine getirilmektedir. İşletmemizde; güvenilir ve sağlıklı gıda üretimi aşağıda temel prensiplere göre yapılır;

  • İnsan sağlığını tehdit edecek hiçbir madde bulunmaması,
  • Bakteriyel risk taşıyan hiçbir üretimin gerçekleştirilmemesi,
  • Tehlikeli kimyasal madde bulunmaması,
  • Alerjen maddelerin risk oluşturmayacak şekilde kontrol edilmesi,
  • Gıda güvenliği sağlanırken çevreye ve doğaya zarar verilmemesi,
  • Her türlü gıda sahteciliği taklit ve tagsisin önlenmesi için gerekliliklerin yerine getirilmesi,
  • Gıda ile ilgili mevzuatlara uygun üretimlerin gerçekleştirilmesi,
  • Tüm iç ve dış paydaşları dahil ederek, etkin iletişim kanallarının oluşturulması.

FSSC 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamında Napoli Antica olarak eğitimli ve bilinçli çalışanlarla, üretimlerimizin hijyenik koşullarda yapılacağını, gıda güvenliğinin garanti altına alınacağını ve sürekli iyileştirileceğini taahhüt etmekteyiz.